Zbavte se svých nedostatků! Které to jsou ?

2157
Sdílejte

Vašim největším nedostatkem je sobectví. Jste až příliš zaměřeni na sebe, své skutky a myšlenky. Bohužel zapomínáte na své blízké. Musíte být otevřenější a dávat pozor na to, co se vám každý snaží říct. Tím, že přehlížíte potřeby ostatních, nevědomky s nimi i ukončujete vztah, který vás spojuje. Měli byste se více zajímat o mezilidské vztahy, které budujete.

Článek pokračuje na další straně

Pták 2

Vašim nedostatkem je uzavřenost. Jste neutrální osoba, pro kterou je těžké otevřít se druhým lidem. Vaši blízcí se k vám snaží dostat, obklopují vás láskou, péčí a pozorností ale vy si neustále udržujete odstup. Stavíte kolem sebe neviditelné zdi, které vaši blízcí nemohou překonat. Musíte trochu více důvěřovat ostatním. Přestaňte odmítat lidi, kteří by mohli obohatit váš život a zbavit vás strachu z bolesti a zklamání. Nebojte se důvěřovat lidem.

Pták 3

Vašim největším nedostatkem je pýcha. Musíte přehodnotit svůj pohled na svět. Opravdu si myslíte, že jste nejlepší, že máte vždy pravdu a nikdo vás nemůže nic naučit? Tato přesvědčení mohou mít jednoho dne opačný účinek a mohou být pro vaši osobu destruktivní. Možná jednou budete potřebovat skutečně pomoct, ale lidé pamatující si váš postoj, vám pomoc odepřou.

Kam dál?

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Vyberte si svého oblíbeného anděla a uvidíte, co vám přinese do života

Další články