Toto už není jen obyčejné sladké pečivo, ale skutečný dezert: Nadýchaní šneci z kynutého těsta, plněné delikátním krémem !

3782
Sdílejte

5. Následně nalijeme teplé mléko, rozpuštěné máslo, bílky, vše spolu vymícháme a následně vypracujeme nadýchané těsto.

6. Odložíme ho do mísy, přikryjeme potravinářskou fólií.

Recept pokračuje na další straně

Necháme 1 hodinu kynout.

7. Vykynuté těsto si přendáme na pomoučený pracovní desku, vyválíme na obdélník a navrstvíme rovnoměrně krém.

8. Srolujeme a potom nití nakrájíme na širší slimáky, které naskládáme vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem.

Necháme ještě 20 minut podkynout.

9. Nakonec provedeme přes střet každého šneka špejlí drážku a vrch potřeme rozšlehaným žloutkem, které jsme smíchali s mlékem.

Recept pokračuje na další straně

10. Pečeme 30 – 35 minut v předehřáté troubě při 180 ° C.
11. Hotovo.

Na závěr můžeme posypat práškovým cukrem a podáváme.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články