Nesmrtelný recept na krém z dob socialismu: Dávám ho do dortu i koláčů, chutná jako Ruská ZMZRLINA !

14805
Sdílejte

bílá čokoláda

postup:

Vyberte máslo z chladničky a chvíli počkejte, dokud nezměkne.

Kysanou smetanu vymíchejte s vejcem a cukrem.

Přidejte mouku a vanilin.

Recept pokračuje na další straně

Směs vajec a zakysané smetany vložíme za stálého míchání do vodní lázně, mícháme, dokud hmota nezhoustne.

Máslo vyšleháme metličkou.

Nyní jen spojíme s vychladlým krémem.

Krém je hotový!

Pokud chcete, do krému můžete přidat i bílou čokoládu, nebo čerstvé ovoce.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články