Jedla jsem těchto 6 potravin denně, snížila jsem svou váhu o 10 kg za měsíc a byl to zatím nejlepší způsob, jak se mi podařilo zhubnout

9863
Sdílejte

4. MANDLE
Jediná špatná věc týkající se mandlí je, že se mohou nabalit s kaloriemi, pokud budete jíst příliš mnoho najednou. Pokud víte, jak se omezit, jsou to skvělé zdroje vlákniny, bílkovin a zdravých tuků. Také je snadné pracovat i na nejpřísnějších plánech jídel; pokud se vám nelíbí, jíst syrové ořechy, můžete je přidat do másla, mouky, smoothies, cereálií a salátů.

5. LOSOS
Pravděpodobně jste slyšeli lidí, kteří sází na omega-3 nenasycené mastné kyseliny? Kromě zlepšení zdraví srdce a posílení funkce mozku se ukázalo, že omega-3 nenasycené mastné kyseliny pomáhají při ztrátě hmotnosti. Mohou potlačit vaši chuť k jídlu a zlepšit trávení tak, aby váš metabolismus vždy fungoval s plnou účinností. Losos není jediným zdrojem těchto sloučenin, ale obsahuje některé z nejvyšších úrovní, takže stojí za to zvážit výlet do mořských uliček, pokud se snažíte Scud. Losos je nejlepší způsob, jak zhubnout s omega-3 mastnými kyselinami. Je to také mnohem chutnější, než jen každý den užívat rybí olej.

Článek pokračuje na další straně

6. SLADKÉ BRAMBORY
Obsahují tolik vitamínu A, že jedna porce Vám dá 438 procent z denní doporučené hodnoty a je plná vlákniny, manganu a draslíku, aby se dostala do bot. Také jsou vhodné pro kontrolu hladiny cukru v krvi a stálý glykemický index vás ochrání před jedením příliš velkým množstvím potravy. Pokud chcete hubnout, zvažte sladké brambory. Nejsou to Boogeyman. Jsou tajnou zbraní pro skvělé tělo!

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články