Prokládaná krkovice na pivu a česneku: Masíčko se rozplývá na jazyku, brambory a omáčka – TO musíte ochutnat !

10482
Sdílejte

postup:

Krkovičku si nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem.

Necháme asi na 1 hodinku odležet – ideálně přes noc.

Nakrájíme si i brambory a cibulku (také jejich nezapomeneme ochutit).

Do vymazané mísy vrstvíme střídavě maso, brambory, slaninu a cibuli, vytvoříme tvar harmoniky.

Recept pokračuje na další straně

Přikryjeme a do trouby vyhřáté na 200 stupňů dáme péct na 15 minut.

Potom vyjmeme a podlijeme bujónem rozpuštěným ve vodě.

Dusíme zakryté 25 minut, podlijeme pivem a dusíme dalších 25 minut.

Potom odkryjeme a necháme zapéct.

Recept pokračuje na další straně

Výsledek! 🙂

Video inspirace:

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články