Magie v krystalech: TAKTO poznáte, který je ten váš a snadno změníte celý svůj život!

2017
Sdílejte

Který léčivý kámen byste měli nosit vždy u sebe?Tisíce let lidé věřili, že vzácné kameny mají nadpozemskou moc, a používali je jako průvodců na své životní cestě.

A opravdu mnohým zlepšili život, přinesly blahobyt, možná i proto jsou stále takové populární. Ve vztazích je něco velmi intimní, co můžeme formovat také pomocí kamenů a způsobu, jakým se s nimi spojujeme. V závislosti od našich emocí, osob a míst v životě na nás mohou různé krystaly volat pomoci nám udělat správný krok vpřed. Viz náš vývojový diagram a zjistěte, který kámen vám dodá inspiraci, kterou potřebujete, abyste rozhýbali. Poznejte svůj krystal!

Dají se používat mnoha způsoby, nejlépe je vyzkoušet si to.

hematit

Tento tmavě šedý nebo černě zbarvený kámen je známý pro svou vlastnost chránit a absorbovat negativní energii a pomoci zůstat pozitivním. To může přinést pocit bezpečí a jistoty do vašeho života a dodat vám sílu, odvahu, výdrž a vitalitu. Je ideální, pokud se potřebujete uklidnit nebo potřebujete určitou psychickou podporu. Aby dosáhl maximální účinnost, dejte si jeden pod polštář!

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Neobvyklý případ bankovního podvodu : Žena byla zatčena poté, co se pokusila použít tělo svého zesnulého strýčka k získání bankovní půjčky

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Další články