Bezkonkurenční čokoládový dort: Úžasně lahodný dezert a každé sousto je potěšením!

6443
Sdílejte

Na krém:

300 g vody

40 g kukuřičného škrobu

350 g mléka

200 g krystalového cukru

50 g kakaa

1 lžičku agarového prášku

150 g másla

Recept pokračuje na další straně

postup:

V míse si vyšleháme žloutky spolu s 55 g cukru do pěny. Zašleháme olej, potom mléko, sůl a vanilkové aroma.

Nakonec zapracujeme prosátou mouku, s kakaem, sodou a kypřícím práškem.

Utřeme na homogenní hmotu.

Bílky šleháme do pěny, přidáme citrónovou šťávu a za stálého šlehání přidáváme cukr asi v 3 – 4 dávkách.

Šleháme, dokud nevznikne tuhý sníh. Sníh postupně zapracujeme do kakaové hmoty.

Těsto nalijeme do formy, párkrát ťukneme o stůl, formu položíme na plech a pečeme v předehřáté troubě při teplotě 160 ° C asi 40 – 50 minut.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články