Zdravý a chutný oběd, vhodný i při redukční dietě: Toto jídlo je plné zeleniny a chutná opravdu úžasně !

10804
Sdílejte

Na hrubém struhadle si nastrouháme očištěné brambory, i mrkev. Pórek si nakrájíme na kolečka a zelí na malé kousky.

Všechny tři suroviny vložíme do velké mísy, přidáme nakrájenou kapii, i petrželku a promícháme .

V samostatné míse si vyšleháme metličkou vejce, přidáme pepř, prášek do pečiva, olej, mléko a dobře promícháme.

Přidáme mouku a vypracujeme hladkou hmotu, kterou vylijeme na zeleninu .

Recept pokračuje na další straně

Zeleninovou směs navrstvíme na plech pokrytý pečícím papírem.

Troubu předehřejeme na 180 ° C a pečeme asi 25 minut. Posypeme strouhaným sýrem, sezamem a dáme zapéct ještě na 15 minut. Hotovo. Nakrájíme a podáváme.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články