POZOR ! roušky způsobují toto onemocnění, které nelze léčit

9964
Sdílejte

Vývoj neurodegenerativních onemocnění trvá roky, dokonce i desetiletí. Pokud si dnes nepamatujete své telefonní číslo, znamená to, že proces degenerace vašeho mozku začal už před 20 nebo 30 lety. Možná si myslíte, že na nošení roušek jste si už zvykli a dýchat přes ně vám už nevadí. Faktem ale je, že degenerativní procesy v mozku se zesilují a pokračují každým momentem kdy mozek nemá dostatek kyslíku.

Doktorka ve videu také říká, že ona sama nenosí roušku, potřebuje totiž svůj mozek k přemýšlení. Chce jasně myslet, když se stará o své pacienty. Neexistuje totiž žádná výjimka týkající se nošení roušek, nedostatek kyslíku je prostě nebezpečný pro všechny mozky. Každý člověk by proto měl mít právo rozhodnout se, zda roušku nosit chce, či nikoliv.

Podle lékařky jde o problém především u dětí a dospívajících, kteří mají extrémně aktivní a přizpůsobivý imunitní systém. Navíc jsou jejich mozky neuvěřitelně aktivní, protože se mají co učit. Mozek dítěte nebo adolescenta touží po kyslíku mnohem více než mozek dospělého.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články