Neskutečná umělecká díla, která vytváří šikovná Slovenka pouze pomocí make-upu! Její proměny vám vyrazí dech !

1470
Sdílejte

, , Make-up komunita je tak obrovská, že snad neexistuje líčení, které by předtím nevymyslel někdo jiný. Vždy když ale reprodukovat cizí líčení, musím tam přidat něco vlastní, kousek sebe. Často ale inspirace přijde úplně „z čista jasna“. Stačí, že vidím zajímavý klobouk, květiny, či různé kreativní doplňky a hned se mi v hlavě začne rodit nápad, “ popisuje nabírání inspirace Kristýna.

Podle jejích slov jsou nejnáročnější zpravidla haloweenském looky, kde třeba mít pevnou ruku, kreslit detaily, lepit kamínky a precizní stínovat. , , I když to ne vždy vyjde podle mých představ, dávám si maximálně záležet a trvá mi to minimálně 3-4 hodinky, bez focení. Příkladem je určitě l ook Oriental Masquerade nebo modrý Playboy. “

Článek pokračuje na další straně

Najvlivnější instagramové hvězdy se netají tím, že žijí zejména z reklamních spoluprací, zajímalo nás také, jak tyto „příspěvky“ vnímá samotná Kristýna. , , Odjakživa se snažím mít zdravý odstup a zachovat si vlastní úsudek – nikdy jsem nic nekupovala proto, protože to chválila nějaká influencerka. Vždy když mě zaujme nějaký make-upový či skincare produkt nejprve vyhledávám recenze běžných uživatelů, dělám si průzkum, “ přiznává otevřeně.

, Co se týče pleti, určitě si nenechám radit od nějaké ex reality show hvězdy, která o účinných složkách a tom, proč je produkt reálný dobrý neví nic – je to směšné a nemá to logiku. Preferuji spíše „mikro-influencerov“ kteří kosmetiku recenzují nezištně az vášně, případně fundovaných a certifikovaných lidi, kteří opravdu vědí, o čem mluví, “ dodává na margo recenzovaných produktů.
,, … URČITĚ SI NENECHÁM RADIT OD NĚJAKÉ EX REALITY SHOW HVĚZDY … „

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články