Extrémně chutný a originální recept na marinovanou vepřovou slaninku. Každého ohromí

1871
Sdílejte

Potom si vezmeme česnek a oloupeme ho.

Ze slaniny odřízneme kůži, veškerou nať si nasekáme a smícháme s prolisovaným česnekem a solí.

Potom vrch slaniny nařízneme a řezy mírně roztáhneme, aby se daly plnit. Totéž uděláme i z druhé strany.

Osolíme, opepříme a do každého řezu dáme připravenou náplň z natě a česneku .

Druhou stranu budeme plnit rajčatovou omáčkou, kterou si připravíme následovně. Rajčata si omyjeme a umeleme mlýnkem na maso.

Recept pokračuje na další straně

Směs podusíme na pánvi s trochou oleje asi 20 minut.

Pak přidáme sůl, cukr, česnek, feferonku a opět podusíme asi 20 minut. Nakonec dochutíme octem.
Měla by vzniknout hustší omáčka, kterou naplníme druhou stranu slaniny.

Nyní slaninu zabalíme do papíru na pečení, pak ještě do vrstvy alobalu a vložíme do uzavíratelného sáčku.

Odložíme do lednice alespoň na 1 den, aby byla dobře marinovaná a potom na 1 den do mrazáku, aby zamrzla.

Předtím, než ji odložíte do mrazáku, si ji můžete překrojit i na dvě nebo tři části. Podle potřeby vyberete a servírujete.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články