Tento prášek je mocnější než soda bikarbona: Zbavuje bolesti do 2 minut a léčí celé tělo

2827
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Náš tip: Přírodní léčba diabetu: Vědecky ověřený způsob jak předcházet, zvrátit a kontrolovat cukrovku bez léků. Více informací zde
Hlavní příčinou nedostatku hořčíku v naší stravě je to, že „moderní“ zemědělské metody přispěly k jeho nadměrnému odčerpání z půdy. Pak se samozřejmě nenachází ani v plodinách, které na takové půdě vypěstujeme.

Problém dále ještě více zhoršuje časté používání umělých hnojiv, pesticidů a herbicidů.

Jak získat do těla více hořčíku

Jednou z možností je užívání doplňků stravy s obsahem hořčíku. Lidé často užívají hořčík, ale neužívají správný druh nebo v dostatečném množství.

Studie prokázaly, že formy hořčíku jako jsou aspartáty, citráty, laktáty nebo chloridy se vstřebávají mnohem lépe než oxidy nebo sulfáty.

Rovněž je vhodné, aby doplňky obsahovaly kromě hořčíku i vápník, vitamín D a vitamín K2, protože tyto látky se navzájem doplňují a metabolismus jedné není možný bez přítomnosti ostatních.

Dalším dobrým způsobem jsou lázně s přidáním epsomské soli (síran hořečnatý), během kterých se hořčík vstřebává do těla přes pokožku.

No dnes si povíme o dalším účinném způsobu pomocí soli chloridu hořečnatého (MgCl2) a jak si z ní vyrobit léčivý přípravek.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

V Česku je první dětská oběť černého kašle : Zemřelo několikatýdenní miminko

Další články