Pět nejčastějších snů, které se zdají každému! Co znamenají ?

2978
Sdílejte

2. OHEŇ Vidět ve snu oheň je silný zážitek. V závislosti na celkovém kontextu snu mohou mít takové vidění ve snu různý výklad. Oheň viděn zdálky symbolizuje touhu po změnách a celkové přeměně. Hraní se s ohněm může být varovným signálem o nějaké příliš riskantní činnosti.

3. NEVĚRA Sny o manželské nevěře znamenají, že vaše sexuální touhy jsou spoutané a vyžadují realizaci. Podobné sny s sebou nesou náznak strachu, problémy se sebeúctou a také podvědomé přijetí problémů ve vztahu. Zamyslete se, zda jste ve vztahu šťastní, jestli je to vztah dostatečně sexuálně naplněný.

4. TĚHOTENSTVÍ Vidět se ve snu těhotnou znamená mohutný růst a rozvoj čehokoliv. Těhotenství viděno ve snu může být také zaměřeny na budoucí projekty a skryté přání. Může se týkat plánů, které teprve spřádají o své vlastní budoucnosti. Pokud ve snu uvidíte těhotenství, klaďte si následující otázky: „Co se teď zrovna pokouším dělat?“, „Jakými konkrétními změnami procházím ve svém reálném životě?“, „Nejsem snad opravdu těhotná?“

5. ZUBY Sny, ve kterých zuby vypadávají, jsou nejrozšířenější. Zpravidla ohlašují příchod stresových situací, vyvolaný novým zaměstnáním, strachem ze ztráty něčeho, nedostatek porozumění ve vztahu nebo lež, kterou je třeba skrývat.

Kam dál?

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Průzkum ukázal, že Češi jsou ze všech zemí unie k Evropskému parlamentu nejkritičtější

Další články