Nejchutnější pochoutka na světě: Křehké trubičky plněné fantastickým krémem !

16133
Sdílejte

postup:

Do hrnce nalijeme mléko, přidáme cukr, vanilkový cukr, žloutky, kukuřičný škrob a důkladně promícháme metličkou. Za stálého míchání uvaříme hustý krém. Potom ho přendáme do misky, přikryjeme potravinářskou fólií a necháme vychladnout.

Mezitím si připravíme těsto. Do mísy nasypeme mouku, přidáme změklé máslo nakrájené na menší kousky, špetku soli a trochu vypracujeme. Potom přidáme kysanou smetanu, promícháme a rukou vypracujeme hladké těsto. Vložíme ho do mikrotenového sáčku a necháme odpočívat asi 30 minut.

Těsto si přendáme na pomoučený pracovní desku a vyválíme na tloušťku asi 2 mm. Potom ho nakrájíme na proužky o šířce 2 cm a navíjíme je na kovové rolky.

Recept pokračuje na další straně

Takto připravené trubičky ukládáme vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem. Vložíme do předehřáté trouby při teplotě 200 ° C a pečeme do zlatohněda. Potom vyjmeme a opatrně vyjmeme z každé trubičky kovovou rolku.

Máslo si vložíme do misky a vyšleháme ho do pěny. Máslo pak po částech zašleháme do vychladlého krému.

Krém pak přendáme do zdobícího sáčku a plníme jím trubičky. Hotovo, můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD 

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články