Co se vám snaží tělo naznačit pokud máte stále chuť na něco sladkého, slaného, hořkého nebo kyselého ?

14220
Sdílejte

Chuť na kyselé znamená, že vaše játra, žlučník a trávení jsou oslabené a potřebují výživu, zejména v podobě probiotik, aby se regenerovaly. Kyselá chuť vyživuje a změkčuje naši játra av přiměřeném množství očišťuje organizmus, zlepšuje chuť do jídla.

Játra potřebuje kvalitní kyselou chuť, to znamená fermentovanou.

Lidé, kteří mají chuť na kyselé jídla, běžně sahají právě po lihovém octem. Lihový ocet je alkohol a alkohol zatěžuje játra, která tvrdne a může se končit cirhózou. Umělá sladidla, které se přidávají, aby chuť byla sladkokyselá, obyčejný cukr, který se přidává např. do sterilizované zelí, aby byla sladkokyselá, zda lihový ocet, který se přidává do pokrmů, aby byly kyselé, jsou nekvalitní látky, tedy pro nás nevhodné.

Tip: Když budete mít chuť na kyselé, sáhněte po acidofilním mléku. Kvalitní acidofilní mléko obsahuje dostatečné množství probiotik, bakterií mléčného kvašení, které mají nezastupitelné místo z hlediska dobré funkce trávení.

Článek pokračuje na další straně

Máte chuť na hořké?

Pokud nás přepadne chuť na hořké, může nám tělo signalizovat potřebu očistit se – detoxikovat. Hořká chuť působí příznivě na trávení, reguluje činnost střev, pročišťuje organismus a podporuje celkovou látkovou přeměnu.

Tip: Pokud vás nejblíže přepadne chuť na hořké dopřejte si grep. Hořká látka v grepů naringin, tělo pročišťuje a dokonce urychlí spalování tuků a látkovou přeměnu cukrů.

Pokud máte chuť na tyto potraviny, může vám chybět toto ….

Kam dál?

Pití kávy ve špatný čas může způsobit únavu, hrozí i anémie

Zákaz amalgámu se uspíšil. Plně hrazené plomby pro dospělé už nebudou

První úmrtí na záškrt po 55 letech. Není to banalita, tato nemoc umí udusit miminko i dospělého

Újma po očkování proti covidu? Odpovědnost by měl nést výrobce, říká Válek

Levný zázrak naší přírody! Léčí játra, srdce, záněty, kosti a pomůže i při prvních náznacích chřipky…

Další články