Tato zázračná rostlinka je hotovým pokladem ! Pokud ji máte doma, určitě si ji namnožte, toto jsou její blahodárné účinky….

12130
Sdílejte

Tato opravdu zázračná rostlinka je dostupná i v lékárnách. Léčí  popáleniny, obezita, astma, akné, diabetes a mnoho dalších.

Už Egypťané si to všimli – rostlina, která obsahuje až 95% vody měla tolik blahodárných účinků, že jejich kresbami zdobily hrobky faraonů. Možná už tušíte, možná ne – řeč je o Aloe Vera! Mnozí z nás pěstují tuto krásnou sukulenty rostlinu doma, aniž věděli že mají v květináči hotovou lékárna.


Aloe Vera je vhodná pro zdravý životní styl, domácí léčbu, výrobu produktů pro krásu a zdraví a také pro lákavé recepty, které uzdravují a udivují svými účinky. Pro domácí spotřebu můžete Aloe Vera pěstovat v květináči. Nejen že budete mít krásnou dekorativní rostlinu, ale tuto „první pomoc“ budete mít vždy po 

účinky

1. Slupka listů obsahuje latex , který má hořkou chuť. Při kontaktu s pokožkou může působit dráždivě a nedoporučuje se ani na normální vnitřní používání. Kdysi se slupka aplikovala jako projímadlo, ale protože může způsobovat silné křeče v trávicím traktu, od jeho laického užívání se ustoupilo.

2. Druhá složka listů je důležitější, průzračná gelová tekutina , ve které jsou právě ty nejcennější látky – aminokyseliny, minerály a vitamíny.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

Další články