Tohle jsou nejohroženější části těla podle Astrologie u jednotlivých ZNAMENÍ

1403
Sdílejte

Lékařskou astrologie, která se nazývá iatromatematika by pravděpodobně nepodpořilo 9 z 10 lékařů, jak často slýchávame z reklam. Přesto mnozí z nás berou astrologii zcela vážně. Někteří se dokonce hvězdami řídí i při hledání lásky či zaměstnání.

Slunce a Měsíc ovlivňují naše životy celkem výrazně. Všímáme si fáze Měsíce, sledujeme horoskopy, ptáme se, kdo v jakém znamení se narodil. I když se snažíme brát to s nadhledem, horoskop si občas přečte snad každý z nás.

Dokáží hvězdy napovědět něco i o našem zdraví? Zastánci astrologie tvrdí, že ano, skeptici to berou s rezervou. Ať už patříte do jedné nebo do druhé skupiny, tyto informace, které přinesl portál healthline.com mohou být pro vás určitě zajímavé.

Beran (21. března – 20. dubna)
Asociace: hlava, mozek, obličej

Berani dokáží vytrvale čelit výzvám, ale fyzický a duševní stres, který si člověk sám nastaví, může vést k bolestem hlavy, migréně a mozkovým příhodám. Jsou náchylní na stres, proto potřebují pořádnou dávku pozitivní stimulace, aby nepropadly depresím. Návštěvám lékařů se vyhýbají, zejména zubařem.

Býk (21. dubna – 21. května)
Asociace: krk, uši, hrdlo

Býci mohou mít problémy s nachlazením, bolestmi v krku a uší. Pokud patříte i vy k tomuto znamení a zjistíte, že pomalu a nenápadně přibíráte bez zjevného důvodu, mohli byste mít sníženou činnost štítné žlázy.

Blíženci (22. května – 21. června)
Asociace: plíce, ramena, ramena, ruce

Blíženců nejednou sužuje senná rýma, nachlazení a kašel. Není neobvyklé, že Blíženci trpí generalizovanou úzkostnou poruchou, nespavostí a nervovým vyčerpáním.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Dnešní generace je vyčerpaná aneb když je nedostatek spánku

Pití kávy ve špatný čas může způsobit únavu, hrozí i anémie

Zákaz amalgámu se uspíšil. Plně hrazené plomby pro dospělé už nebudou

První úmrtí na záškrt po 55 letech. Není to banalita, tato nemoc umí udusit miminko i dospělého

Újma po očkování proti covidu? Odpovědnost by měl nést výrobce, říká Válek

Další články