Tohle jsou nejohroženější části těla podle Astrologie u jednotlivých ZNAMENÍ

1419
Sdílejte

Pokračování na další straně

Střelec (23. listopadu – 22. prosince)
Asociace: boky, stehna, sedací nervy, zrak

Neklidný duch Střelce má na svědomí celkem časté úrazy zejména v dolní části těla. To může souviset i se zrakem, na který by si měli dávat mimořádný pozor! Mají nejcitlivější oči ze všech znamení zvěrokruhu. Střelci by si měli dopřát dostatek odpočinku, v opačném případě pokulhává jejich psychika, a s tím je pak spojena slabší imunita.

Kozoroh (23. prosince – 20. ledna)
Asociace: kosti, kolena, zuby, pokožka, klouby

Charakteristickým znakem tohoto znamení jsou slabší kosti, které se často lámou. Pozor na bolestivé nohy a zejména kolena. Dbejte na správné držení těla. Slabým místem jsou i citlivé uši, ve stáří hrozí vážná nedoslýchavost až hluchota. Obecně se však Kozorohové nesetkávají s náhlými vážnými onemocněními a dožívají se vysokého věku.

Vodnář (21. ledna – 19. února)
Asociace: bérce, kotníky, oběhová soustava

Často je trápí špatný krevní oběh, proto mívají studené nebo naopak, horké ruce a nohy. Citlivým místem jsou oči, které jsou náchylné na záněty a infekce. Také je mohou potrápit slabší kotníky a zejména ženy narozené v tomto znamení bojují s výraznými křečovými žilami.

Ryby (20. února – 20. března)
Asociace: nervový systém, nohy, mezimozek (thalamus)

Citlivé Ryby jsou často nemocné. Důvodem je slabší imunitní systém. Nejednou mají špatné držení těla a náběh na různé smutky, které zahánějí s pohárkem v ruce. V tomto znamení je prý narozených nejvíce alkoholiků! Často trpí bolestmi hlavy a mají problémy se spánkem.

Tento přehled lékařské astrologie je spíše zábavný, neboť o asociacích mezi znameními zvěrokruhu a částmi těla náchylnými na zdravotní problémy neexistují žádné vědecké důkazy. Neznamená to však, že na nich není kousek pravdy. Vycházejí z pozorování a moudrostí našich předků, kteří toho nejednou věděli víc než my.

Kam dál?

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

V Česku je první dětská oběť černého kašle : Zemřelo několikatýdenní miminko

Další články