Co čeká vaše znamení v následujícím roce? Čínský rok Buvola je za dveřmi

2588
Sdílejte

Opice
Roky narození: 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Navzdory celkem dramatickému nástupu, který má pro vás rok Opice přichystán, lze říci, že zbytek vašeho roku bude klidný a šťastný. Jediné, co by vám na něm mělo překážet je zřejmě fakt, že vše půjde velmi pomalu a zdá se až jakoby opatrně. Vytrvejte však, přinese to užitek nejen v milostném životě, ale zároveň i tom pracovním. Váš nadřízený si konečně všimne vaši píli a dokonce máte obrovskou šanci být kvalitně odměněn – a to tak, jak jste o tom ani vy nesnili. Musíte však prokázat trpělivost.

Pokračování na další straně

kohout
Roky narození: 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Máte rádi nespoutanou zábavu. Zatímco vám to letos v pohodě procházelo, další rok si zažijete hned několik dramat v oblasti vztahů. Je dost možné, že kvůli povrchní zábavě nebo občasnému flirtu ztratíte člověka, na kterém vám skutečně záleží. Zamyslete se, zda není čas na to usadit se, v případě, že jste nezadaní, zkuste popřemýšlet nad tím, jak dlouho chcete takový životní styl praktikovat. Milostný život hlásí zelenou zejména v březnu, dubnu a červnu. Využijte to! Co se týče financí, žádnou výraznou změnu oproti tomuto roku nečekejte.

pes
Roky narození: 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Přestože věci nejsou stále nejlepší – a snažíte i komunikovat, ve vašich vztahů dojde ke konfliktům. Nedělejte si z toho však těžkou hlavu a neobviňujte sebe, vaše komunikace a chování bylo v pořádku. Důvodem je, že se ve vašem životě nacházejí lidé, kteří do něj nepatří a už delší dobu se z něj snaží nenápadně vykličkovat. I když to bude mimořádně bolestivé, snažte se povznést. Dost ve vztazích zažijete bolest, v kariéře to bude o něco lépe. Vaše věrnost a vytrvalost přinese zasloužilé ovoce.

prase
Roky narození: 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Další rok pro vás bude přechodným. Znamená to, že nezažijete nic výrazné, což by ovlivnilo váš život ve velké míře, ale přesto se připravíte na skvělé události, které vás budou čekat v budoucnosti. Vzhledem k tomu, že preferujete dlouhodobé cíle, můžete se těšit – už v roce 2021 se dostanete na pracovní pozici, která je jen krok od toho, abyste v kariérní oblasti dosáhli to, co chcete. V harmonii budou i vaše vztahy – no to ve velké míře záleží i na tom, zda se vám podaří vyřešit konflikty, které si nesete z minulosti.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články