Co čeká vaše znamení v následujícím roce? Čínský rok Buvola je za dveřmi

2569
Sdílejte

Jste velmi důvěřivou osobou, co se vám nemusí v roce 2021 vyplatit. Snažte se před všemi důležitými rozhodnutími poradit s vašimi blízkými, jinak je dost možné, že se necháte pořádně oklamat. Zatímco finančně se hlásí problém, vaše vztahy budou vzkvétat. Konečně se utvrdíte v tom, kteří lidé patří opravdu do vašeho okolí. Nemluvě o tom, že ti nezadaní setkají konečně tu pravou lásku. Dávejte si však pozor na vaše psychické zdraví – rozdáváte se pro druhé až natolik, že zapomínáte na sebe.

drak
roky narození: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Všechny předpovědi svědčí tomu, že se v příštím roce nejenže zlepší finanční situace, ale zároveň i životní úroveň a jakási společenská prestiž. Těšte se hlavně na letní měsíce, které vám přinesou do života mnoho nového. Nesmíte však usnout na vavřínech a zapomenout na to, kdo jste – právě to totiž může přinést do vašeho života obrovské konflikty, které nebudete vědět dlouho vyřešit. A to by byla obrovská škoda!

had
Roky narození: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Rok 2021 má pro vás přichystáno mnoho pracovních příležitostí, o jakých se vám ani nesnilo. Můžete uspět, což se samozřejmě zúročí i finančně. Vyskytnou se mnohé příležitosti, které vám dokáží zajistit kariérní posun, ale musíte si dávat obrovský pozor – vaše tendence vyjadřovat upřímný názor vám v tomto případě může nadělat nepřátel a výrazně vám poškodit. Nemluvě o tom, že se může stát, že vaše nápady převezme někdo jiný a tím pádem lze říci, že vaše práce nebude dostatečně oceněna.

Pokračování na další straně

kůň
Roky narození: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

Lidé narození v tomto znamení v roce 2021 mohou dosáhnout hned několik úspěchů. Podobně jako buvol, i toto znamení je pracovité, vytrvalé, silné a jeho houževnatost bude oceněna. Kromě toho, že budete obdivováni, budete muset mírně zapracovat i na své povaze – už déle váš štve pár vašich chyb a přehnaných reakcí, která část své okolí. Zatímco si lidé, kteří jsou ve vztahu, zažijí pár rušných chvil, ti nezadaní se mohou těšit. Na obhlídce je hned několik zajímavých partnerů.

koza
Roky narození: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

Koza není nikdy spokojená se svým osudem a jinak to nebude ani v roce 2021. Podobně jako letos, i budoucí si s sebou ponesete několik zklamaní, je však jen na vás, jak dlouho je budete držet na ramenou. Nebuďte neustále nespokojeni se svým životem – máte víc, než si myslíte. V momentě, kdy dokáže změnit svůj pohled, dokážete velkých věcí a dokonce je potenciál na to, abyste si v následujícím roce splnili přání, po kterém už léta toužíte.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články