Vtipné srovnání jak řeší situace muži a ženy

1957
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

ÚKLID DOMÁCNOSTI

Muž: Když už není z čeho jíst, pustí se do mytí nádobí. A v tom zjistí, že už by i koš bylo třeba vynést. Když se sehne, vidí na zemi chomáče prachu, tak i vysaje. Toto se děje maximálně jednou za měsíc.

Žena: Průběžně, po každém jídle, myje nádobí ručně. Nechce zatěžovat myčku. Koš s sebou bere při odchodu z domu, když je plný na 63%. O vysávání se postará robot. Přesto třeba podlahy proběhnout alespoň jednou za dva dny bezdrátovým. V sobotu vysává s klasickým, šňůrovým vysavačem. Dělá dalších x prací, o kterých muži ani nevědí, že existují a spokojenému životu jsou potřebné.

VĚDĚLI JSTE, ŽE …

… v případě úklidu auta je to přesně naopak?

Muži dbají spíše o pořádek v autě. Někteří pedantně při vstupu do svého auta doslova rozdávají pantofle. Ženy své vozidlo až tak neřeší. Uklidit a umýt ho stačí jednou za půl roku.

ZÁVĚR

Různé přístupy přinášejí rozdílné výsledky. Kdo vyhrál? My věříme, že oba. Neboť jedno pohlaví bez druhého nedokáže existovat. Tyto příklady jsou inspirovány skutečným životem . Snažili jsme se „naložit “ oběma stejně, aby nikdo nebyl ve výhodě. Věříme, že jsme vás pobavili.

Kam dál?

Děláte to i vy? Dáváte dítěti v obchodě rohlík, nebo pití, aniž by bylo ještě zaplacené? Na to pozor dopouštíte se krádeže!

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Další články