Vtipné srovnání jak řeší situace muži a ženy

1958
Sdílejte

NAKUPOVÁNÍ

Muž: Před nákupem dělá analýzu. Důkladně proběhne akční letáky přes počítač. Vytvoří si seznam. Jde do obchodu. Přinese všechny položky ze seznamu. Nic navíc.

Žena: Také si připraví seznam. Stejně přinese všechno. Dokonce i pár věcí, které byly v akci a nedaly se nekoupit. A připlete se tam i levná kabelka. Neboť neměla žádnou pořádnou k těm pastelovým šatům.

PÉČE O PRÁDLO

Muž: Když už nemá nic ve skříni, sebere celou hromadu špinavého prádla a vloží do pračky. Vypere. Vysuší. Vloží do skříně. Když už zase nemá nic ve skříni … to už znáte?

Žena: Jednotlivé barvy prádla má rozdělené na dny, kdy se perou. Po vypraní stopuje čas. Prádlo se nesmí přerušit ! Potom ji podle dokonalého vzorce poskládá, vyžehli a vloží do skříně. Výsledek stojí za to.

PÁNSKÁ / DÁMSKÁ JÍZDA

Muž: Přežije normální den. Večer, bez příprav, hodí sprchu, antiperspirant pod podpaží, rukou si pročeše vlasy a odchází. Na druhý den si s kamarády dávají dohromady střípky z předchozího večera.

Žena: Musí odejít z práce dřív, aby se stihla nachystat. Začíná celá procedura – koupel, výběr outfitu, účes, líčení, doplňky, kabelka, lodičky. Přijde trochu později, ale je to v pohodě, neboť i ostatní kámošky zpožděné. Na druhý den rozebírají chlapi, občas i jedna druhou.

Kam dál?

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Neobvyklý případ bankovního podvodu : Žena byla zatčena poté, co se pokusila použít tělo svého zesnulého strýčka k získání bankovní půjčky

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Další články