Dominika Gottová dostala milionovou nabídku od svého ctitele z Prahy. Chce za ní….

12587
Sdílejte

Dominika Gottová má pořád samé tajemství. Před několika dny odletěla do Finska a bylo známo,že je stále zamilovaná do svého muže Tima Tolkkiho, a v Praze zůstal jeden její ctitel, který na ní rozhodně nezanevřel a když přiletěla,tak na ní čekal s velkou kyticí na letišti Václava Havla.

Petr Veselý, který je přítelem Josefa Rychtáře a ,, proslavil “ i jeho obhajovou, s Dominikou se zná. A co si sliboval od své cesty na letiště ?
Doufala, že ve Finsku znovu najde štěstí, místo toho se pokusila o sebevraždu. Dominika Gottová se s týdenním zpožděním vrátila do Česka, kde bude podle všeho minimálně do konce prosince, protože ve Finsku se svým mužem nemají doslova kde složit hlavu.

V Praze na letišti na ni čekalo překvapení v podobě Petra Veselého. Ten je podle našich informací do Dominiky bezhlavě zamilovaný a prý udělá cokoliv, aby se do Finska už nevrátila.

Chtěl jsem za ní přijet, protože jsem se dozvěděl z médií, že by se měla z Finska vrátit. Podle mě udělala špatné rozhodnutí. Patří do tady do České republiky. Před rokem odtamtud doslova utíkala, protože tam měla problémy. To jsme viděli všichni. Přijela v zoufalém stavu a já bych ji chtěl podpořit a rozmluvit jí její plány vrátit se do Finska. Podle mě by tam skončila špatně. Patří sem do České republiky. Má tady rodinu. Maminku, sestry, spoustu přátel, kterým na ní záleží. Můj záměr byl ji v tom podpořit, aby tu zůstala,“ sdělil Veselý, který nám vysvětlil, že není jen bláznivým fanouškem, jenž by ji znal pouze prostřednictvím médií, ale jsou podle jeho slov již rok v kontaktu.

Kam dál?

Hvězdné manýry českých celebrit: Případ Hofmanna a Maštalíra

Nechtěla nás k němu pustit, zuří nejbližší přátelé Josefa Laufera. Zlobí se na jeho dceru Ester

Smutná zpráva z hudebního světa : Zemřel slavný slovenský zpěvák Dušan Grúň. Krátce před smrtí poslal fanouškům vzkaz

Finanční peripetie Zdeňka Godly.Odstěhoval se k mamince, prý kvůli klidu

Fotografie ze které mrazí : Kateřina Brožová bojuje s nemocí. „Zdravím vás z postele, moji milí. I takhle blbě herečky vypadají, když jsou nemocné,“

Další články