Tříbarevná krémová kostka, která pobláznila celou rodinu: Ta chuť se nedá popsat slovy, musíte ochutnat !

2036
Sdílejte

Vychladlý krém vyšleháme elektrickým šlehačem a rozdělíme na dvě části. Jednu část smícháme s karamelovým šálku a druhou část s klasickým šálku.


Šlehačku si vyšleháme na hustou šlehačku. Tu také rozdělíme na dvě části a přimícháme do obou vzniklých krémů (samostatně).

 

Jako první navrstvíme na upečené těsto krém s tradičním šálcích a uhladíme. Na ten navrstvíme karamelový krém, který rovněž uhladíme. Poslední vrstva bude Vyšlehání krve šlehačka, kterou si vyšleháme z druhé smetany. Rozetřeme a dáme vychladit minimálně na 2 hodiny.

Můžeme ozdobit strouhanou čokoládou, mandlemi nebo ořechy a dezert je připraven. Přejeme dobrou chuť!

 

VIDEO NÁVOD : 

 

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články