Tříbarevná krémová kostka, která pobláznila celou rodinu: Ta chuť se nedá popsat slovy, musíte ochutnat !

6281
Sdílejte

Jako první si připravíme krém. V malé misce smícháme pudinkový prášek s cukrem a trochou mléka. Zbytek mléka nalijeme do hrnce a přivedeme do varu. Potom přimícháme rozdělané pudinkový prášek a za stálého míchání uvaříme hustý krém (aby nám nevznikly hrudky, můžeme použít elektrický šlehač). Krém přikryjeme potravinářskou fólií a necháme vychladnout.

Mouku smícháme s práškem do pečiva. Do samostatné misky rozbijeme vejce, přidáme cukr a vyšleháme do pěny. Přidáme olej, mléko a znovu prošleháme. Nyní zašleháme mouku, kakao a ořechy.

Plech nebo formu si vymažeme a vysypeme moukou. Rovnoměrně nalijeme připravené těsto, které následně upečeme. Ještě teplé ho polijeme připraveným kakaovým mlékem.

Recept pokračuje na další straně

Vychladlý krém vyšleháme elektrickým šlehačem a rozdělíme na dvě části. Jednu část smícháme s karamelovým šálku a druhou část s klasickým šálku.


Šlehačku si vyšleháme na hustou šlehačku. Tu také rozdělíme na dvě části a přimícháme do obou vzniklých krémů (samostatně).

 

Jako první navrstvíme na upečené těsto krém s tradičním šálcích a uhladíme. Na ten navrstvíme karamelový krém, který rovněž uhladíme. Poslední vrstva bude Vyšlehání krve šlehačka, kterou si vyšleháme z druhé smetany. Rozetřeme a dáme vychladit minimálně na 2 hodiny.

Můžeme ozdobit strouhanou čokoládou, mandlemi nebo ořechy a dezert je připraven. Přejeme dobrou chuť!

 

VIDEO NÁVOD : 

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články