Tento dům na 40 m² je vše, co člověk potřebuje k životu. Lze jej objednat na klíč !

5854
Sdílejte

Nestává se často, že vidíte dokonalý dům, kde se spojuje rustikální a moderní styl. Majitelům tohoto malého domku se to však podařilo. Moderní nábytek je jednoduchý, což je ideální pro menší prostory.

Minimalismus se překvapivě snadno kombinuje a vytváří tak pocit domova. Domek byl postaven architektem a zároveň i majitelem Davem Bates a dostal jméno „Urban Cabin“.

Možnost objednat si různě velké domy

Dave pracuje pro společnost, která se věnuje stavbě malých domků. Zákazníci si mohou vybrat rozlohu přibližně od 15 m² do 40 m², což jsou opravdu dost malé prostory. Proto je využit celý prostor a dům je navržen hlavně funkčně a prakticky. Žádné dva domy nejsou stejné, takže se dá říci, že každý jeden je unikátní, moderní a kreativní. Z hlediska bezpečnosti jsou velmi důležité certifikáty a výjimkou není ani Urban Cabin.

Dostatečných 40 metrů

Tento dům o rozloze 40 m² je jedním z největších Daveových projektů. Je obložený cedrovým dřevem a má střechu, která je odolná vůči korozi.

Pokračování na další straně

Kam dál?

12letý chlapec se při požáru bytu zachoval jako hrdina. Hasiči nechápou, jak se mu tohle povedlo! Dáme mu 10 000 palců nahoru?

Sousedi si stěžovali na smrad, když po dlouhé době majitel vešel dovnitř, málem se pozvracel

Hotel Hertz – tip pro výlet i manažery. Skvělé ubytování s bazénem v Hradci Králové!

Dům, který si postavil tento pár, jim mnozí závidí: Krásné bydlení v přírodě a bez hypotéky !

Chcete ušetřit peníze zakoupením takového krásného domu? Tento super luxusní dům o rozloze pouhých 30 m2 vás překvapí

Další články