Rychlý koláč s bohatou jablečnou náplní: Recept mé mámy – podaří se opravdu každému a výsledek si zamilujete !

8167
Sdílejte

Jeden z nich dáme na asi 30 minut do mrazničky.

Druhá se vyválí a dá na plech vyložený pečícím papírem .

Nezapomeňte také vystýlat boky formy.

Plech vložíme do trouby předehřáté na 170 stupňů Celsia a pečeme ho asi 15 minut.

Recept pokračuje na další straně

Mezitím si oloupeme jablka a nastrouháme je na hrubém struhadle. Potom přidáme půl hrnku cukru a skořici. Zalijeme přebytečnou jablečnou šťávu a přidáme strouhanku.

Vše pořádně promícháme.

Předpečené těsto necháme mírně zchladnout a rozložíme jablka. Z bílků vyšleháme tuhý sníh, pak za stálého šlehání pomalu přidáváme cukr. Přidáme trochu citronové šťávy.

Na jablka dáme pěnu a mražené těsto nastrouháme na vrch. Jablečný koláč pečeme asi hodinu na 170 stupňů Celsia, dokud nebude Drobenka zlatohnědá.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články