Ruce o 20 let mladší: Kosmetička poradila trik pro krásnou pokožku – výsledek za 24 hodin!

2203
Sdílejte

postup:

Pokračování na další straně

V hrnci přiveďte do varu asi 200 ml vody a petrželku. Následně stáhněte plamen a vařte ještě přibližně patnáct minut. Nakonec nechte odvar vychladnout, sceďte a přidejte šťávu z citronu. Umístěte ho, například v zavařovací lahvi, do chladničky. Pomocí vaty nebo kosmetického tamponu si tonikum nanášejte na místa s pigmentovými skvrnami, a to každé ráno a večer. Vmasírujte krouživými pohyby, přičemž první mizení skvrn byste měli zpozorovat již po 24 hodinách.

Takto pokračujte každé ráno a večer, dokud skvrny úplně nezmizí, avšak asi každé tři dny si uvařte nový odvar. Pigmentové skvrny se však mohou po čase vrátit av takovém případě jednoduše tento postup zopakujte. A proč právě petržel a citrónová šťáva? Petržel má regenerační a bělící účinky na pokožku a citrónová šťáva má také zesvětlující efekt.

Další domácí recepty, které fungují výborně

Jablečný ocet a bílý jogurt

Spojení těchto dvou surovin má vyživovací a bělící schopnost. Ošetřuje a už po první aplikaci pocítíte jemnější a měkčí pokožku, která se postupnou aplikací zesvětlí. Smíchejte jogurt s octem, naneste na tmavá místa a nechte působit, dokud směs zaschne. Poté opláchněte vodou.

Kam dál?

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

Další články