Je váš vztah ještě normální, nebo už směřuje ke konci? Poznejte 10 klíčových stádií

2703
Sdílejte

Z „my“ se postupně stává „já a ty“. Opět začínáte myslet a jednat jako jednotlivci. Projevuje se to zejména v odlišných názorech na trávení času – každý se ve svém volně věnuje odlišným aktivitám. Namísto pěkné společné procházky upřednostní muž kolo a žena kávu s kamarádkou. Vytváříte si kolem sebe pomyslné hranice.

8. Stagnace

Ve fázi stagnace se k předchozím problémům přidává nedostatečná komunikace. Možná takové vztahy znáte i ze svého okolí. Jsou spolu dlouhá léta, ale spojuje je společný dům, svazek či nezletilé děti. Sice po sobě „neštěkají jako psi“, ale nedokáží spolu ani komunikovat a ve vztahu pokračovat.

Pokračování na další straně

9. Vyhýbání se

V předposlední fázi se svému partnerovi vyhýbáte ve všech sférách včetně intimností. Jeden člen páru může dokonce opustit společné bydlení. Pokud i spolu zůstanete, fungujete dříve než spolubydlící, kteří se potichu obcházejí. Víte totiž, že jakýkoliv pokus o debatu by mohl skončit nepříjemnou hádkou.

10. Ukončení vztahu

Vztah se zcela skončí. Partneři se vydají různými cestami a budou pokračovat ve svém životě, každý zvlášť. Předtím se však ještě řeší formální záležitosti – rozvod, dělení majetku, péči o děti.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články