Je váš vztah ještě normální, nebo už směřuje ke konci? Poznejte 10 klíčových stádií

2703
Sdílejte

4. Integrace

Ve fázi integrace vás už i okolí vnímá jako pár. Z „já a ty“ se stává „my“. Milujete se a při plánování budoucnosti počítáte s přítomností toho druhého. Dokážete dělat rozumné kompromisy. Sršíte štěstím, protože jste našli člověka, se kterým si rozumíte.

5. Propojení

Fáze, která ze dvou jednotlivců vytvoří ucelenou jednotku. V ideálním případě může mít neomezené trvání. Oba jste si jisti svými city, pouto můžete zpečetit manželstvím nebo jinou formální změnou, díky níž vás okolí vnímá jako pár – společné bydlení, děti, majetek.

Pokračování na další straně

Fáze oddalování od sebe

6. Objevování rozdílnosti

Předchozí fáze nemusí trvat věčně. A jak už to bývá, i to pěkné se jednou může vlivem různých okolností skončit. V 6. fázi si začínáte stále více všímat na partnerovi vlastnosti, které vám překážejí. Ne, že by neexistovaly i tolikrát, ale nyní vám vadí i koníčky, zda způsob, jak mluví nebo stoluje. Ve vzájemné kompatibilitě se objevují první praskliny.

7. Opětovné vytváření hranic

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články