Zklamaná Ivana Gottová : Zablokovali manželův účet, neznámý člověk se vydával za rodinného příslušníka

8873
Sdílejte

Ivana Gottová přiznala, že nechápe motivy člověka, který to udělal. Chtěla i nadále používat známý profil svého manžela na Instagramu, aby jeho fanoušky informovala o všech aktivitách, které s ním budou nějak souviset.

Nelze se však vrátit do minulosti a udělat něco jiného. Je potřeba jít dál, a tak vdova Ivana Gottová vytvořila nový profil pro fanoušky Slavíka.

a tam napsala : Milí příznivci,
v průběhu měsíce srpna byl zablokován oficiální instagramový účet Karel Gott. Dle zaslané zprávy z Instagramu, se někdo musel vydávat za rodinného příslušníka, jenž tento profil nahlásil správě Instagramu s tím, že Karel Gott zemřel a chce, aby byl účet zablokován! Takový profil pak Instagram nazve jako „Zvěčnění instagramového účtu zesnulé osoby“, což znamená, že se už správce tohoto profilu nikdy k účtu nedostane a zůstává navždy zmrazen. Nechápu pohnutky dotyčného, chtěla jsem účet používat pro vás, manželovy příznivce, abych vás informovala o všech aktivitách a zajímavostech spojených s jeho odkazem. Je to velká škoda, ale taková je bohužel doba! ?

Dovolila jsem si tedy pro vás založit tento nový instagramový účet, kde se budete dozvídat vše aktuální spojené se jménem Karel Gott. Budeme za celou agenturu rádi, když jej budete sledovat a sdílet!

Kam dál?

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Další články