Vyberte jednu kamennou runu a zjistíte jaký je klíč od srdce partnera

1700
Sdílejte

Symbolizuje pokrok, což znamená, že skončí dlouhá pauza, na které váš vztah dlouho visel. Dojde k silnému posunu směrem k vývoji a duhovým momentům, protože tento symbol řeže duhu, která bude osvětlovat světlo po temných mracích. Vaším úkolem není vyvíjet tlak a vyžadovat drastické změny od svého milovaného (oh). Nechte vše, ať se uberou správným směrem.

Zmatený pohled partnera pravděpodobně není ospravedlněn obtížemi ve dvojici, ale jinými situacemi souvisejícími s příbuznými nebo v práci, neberte všechno osobně a příliš nepřemýšlejte. Udržujte si odstup a nevystupňujte, brzy vše ustoupí, je lepší se soustředit na sebe a na své záležitosti.

Pokračování na další straně

Runa 2

Tato runa v sobě nese nárůst síly, což bude mít příznivý konec.

V oblasti lásky to znamená, že jsou stanoveny všechny priority a formulována přání věřících. Pravděpodobně víte, co chcete, a lehce to stiskněte. Buďte opatrní a chovejte se jemněji, protože váš významný partner cítí tlak a nechce se mu klanět. Sestavte svou strategii kompetentně a přidejte vytrvalost po částech, abyste se neodcizili a nezranili pocity druhého. Je ve vás více odhodlání než v předpokládané osobě, to ho znepokojuje. Je pro něj obtížné to přijmout a měřit.

Čas dá vše na své místo a pochopení přijde, hlavní je nedojít příliš daleko a vůbec to neporušit, propojit dodržování předpisů.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články