Otec říká své dvouměsíční dceři „Miluji tě“: Ona za pár sekund zareaguje na nezaplacení – nic podobného jste ještě neviděli! (VIDEO)

2100
Sdílejte

Co dokáže dvouměsíční kojenec? Většina z vás správně odpoví, že téměř nic. Spí, leží, dívá a saje mateřské mléko. Někteří dvouměsíční kojenci se jen pozvolna začínají ohlížet a zkoumat svět. Právě proto jsou videa s miminky, která předvedou na svůj věk něco nepředstavitelné, tolik populární. Nejinak je tomu u videa pyšného tatínka, kterému jeho roztomilá holčička řekne to, co chce tolik slyšet! Dvouměsíční děti přece nemluví! Co umí dítě ve 2 měsících věku?

V poloze na bříšku se pomalu protahuje, ví už držet hlavičku malou chvíli, aktivnější děti se snaží přetočit z bříška na záda. Ručičky mají stále ještě sevřené v pěstičku, ale snaží se už uchopit nabízený prst. Děti v tomto věku už umí zaostřit na některé předměty nebo různé hrany. Mají zájem, při zvuku otočí hlavu za zvukem. A také umí vydávat jiný zvuk než pláč a pláčem. Ale umí mluvit? Samozřejmě, že neví, ale už v tomto věku mají potřebu komunikovat. Samozřejmě po svém.

Kam dál?

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Průzkum ukázal, že Češi jsou ze všech zemí unie k Evropskému parlamentu nejkritičtější

Další články