Nedělejte brambory jen jako přílohu, toto je fantazie: Nejlepší plněné brambory pod sluncem, nahradí hlavní jídlo a za levný peníz sytá celá rodina !

3691
Sdílejte

Postup:

Vybereme si 3 větší brambory, omyjeme, osušíme, propícháme vidličkou a potřeme olivovým olejem. Osolíme, opepříme a vložíme do předehřáté trouby na 200 ° C asi na 1 hodinu. Mezitím si nasekáme pažitku nebo nať mladé cibulky nadrobno. Pak si nakrájíme slaninu na menší kousky, vložíme ji do pánve a osmažíme. Když jsou brambory upečené, odkrojíme z nich vrch, vydlabeme lžící a tyto kousky vložíme do mísy, kde je smícháme s máslem, nastrouhanou Mozzarellou, opečenou slaninou, nasekanou natí a smetanou (trochu strouhaného sýra a nať si odložíme na později).

Recept pokračuje na další straně

Osolíme, opepříme a vše promícháme. Nádivka je připravena a můžeme jí začít plnit brambory. Do každého bramboru navrstvíme náplň, zarovnáme a zasypeme strouhaným sýrem. Zapečeme asi 15 minut, dokud se sýr zcela nerozpustí. Můžeme ozdobit trochou pažitky a podáváme. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články