Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

V Argentině, zejména v metropolitní oblasti Buenos Aires, došlo k nárůstu případů atypické pneumonie, která vyžaduje intenzivní péči a dýchací podporu pomocí mechanické ventilace. Mezi postiženými jsou převážně mladí lidé, kteří dříve netrpěli vážnými zdravotními problémy. Tento trend je alarmující, neboť tyto případy vykazují příznaky, které se podobají psitakóze, což je onemocnění přenosné z ptáků na lidi, způsobené určitým typem chlamydií.

Děláte to i vy? Dáváte dítěti v obchodě rohlík, nebo pití, aniž by bylo ještě zaplacené? Na to pozor dopouštíte se krádeže!

V otázce konzumace potravin a nápojů v obchodech, které ještě nebyly zaplaceny, se setkáváme s právním i etickým dilematem. Právní rámec je jasný: zboží patří obchodu až do okamžiku jeho zaplacení. Jakékoli použití produktu před jeho zaplacením může být považováno za porušení majetkových práv obchodu. Z etického hlediska vzbuzuje tato praxe otázky o správnosti takového jednání, zvláště když jde o vzor, který dáváme dětem.

Anička Slováčková chystá velkou cestu. Nevzdává boj s rakovinou a plánuje si splnit svůj velký sen

Anička Slováčková, 28letá zpěvačka a herečka, již několik měsíců čelí těžkému období v důsledku svého boje s rakovinou plic. Toto není její první setkání s touto zákeřnou nemocí; v minulosti ji rakovina postihla v prsou. Přesto však Anička ukazuje neuvěřitelnou sílu a odhodlání.Podle jejích slov v pořadu České televize, léčba chemoterapií přináší pozitivní výsledky. „Od začátku, co jsme tu chemošku začali dávat, tak se ty nálezy zmenšily. Zmenšilo se to jak v plicích, tak v uzlinách, takže je to určitě na dobré cestě,“ uvedla Anička.

Tak tohle je idol našich dětí a vnoučat : Influencer Tadeáš Kuběnka. Je jiná doba a jsou jiní idoly

Tadeáš Kuběnka, známý český influencer, nedávno šokoval veřejnost svým emocionálním zhroucením a následným přiznáním se k vlastním chybám a dilematům, které ho doprovodily během jeho kariéry na sociálních sítích. Toto přiznání vyvolalo mnoho otázek ohledně skutečného vlivu, který mohou mít influenceri na mladší generace a jaký příklad svým chováním dávají.Tadeáš Kuběnka, dříve oslavovaný pro svou drzost a schopnost přitahovat pozornost, se ve svém posledním videu otevřeně přiznal k osobní krizi.

V Ulici zavládl smutek! Jaroslava Obermaierová (78) natočila poslední záběry s kolegou Arnoštem Goldflamem (77)

Dne 19. dubna 2024 došlo k významnému momentu v dlouholeté historii českého televizního seriálu Ulice. Herečka Jaroslava Obermaierová, která v seriálu ztvárňuje postavu Vilmy Nyklové, společně s hercem Arnoštem Goldflamem, jenž hraje jejího nápadníka Vildu Burdu, natočili svou poslední společnou scénu. Tento okamžik představuje důležitý milník jak pro samotné herce, tak pro fanoušky seriálu.Jaroslava Obermaierová, ve věku 78 let, a Arnošt Goldflam, ve věku 77 let, se těšili z obliby diváků během celého období, kdy spolu v seriálu vystupovali.

Andrej Babiš oznámil rozchod s Monikou: „Naše cesty se rozdělují, láska k dětem zůstává“

Dne 18. dubna 2024 čelil český politický a mediální prostor významné osobní zprávě od jedné z nejvýznamnějších postav české politiky. Andrej Babiš, bývalý premiér České republiky a významná osobnost veřejného života, společně se svou manželkou Monikou Babišovou, oznámili svůj rozvod. Ve společném prohlášení, které zveřejnili na sociálních sítích a které bylo rychle převzato hlavními mediálními domy, pár uvedl, že „naše cesty se rozdělují, ale naše společná láska a závazek vůči našim dětem zůstávají neotřesitelné“.

Agáta Hanychová prozradila další zajímavé detaily o svém majetku. Je z ní opravdu bohatá holka řekl….

Agáta Hanychová, známá česká influencerka, nedávno prozradila zajímavé detaily ohledně svého majetku, které potvrzují, že její finanční situace je více než pohodlná. Tato informace vyplývá z jejího nedávného rozhovoru, kde diskutovala o svém bohatství, které nečekaně nabylo na hodnotě díky uměleckým dílům.Agáta se zúčastnila slavnostního otevření největší galerie pop-artu ve střední Evropě, kterou vlastní Josef Rataj. Během rozhovoru přiznala, že v jejím domově se nachází významná kolekce obrazů od Josefa Rataje. Tyto obrazy, které obdržela od Rataje jako dary během jejich desetiletého přátelství, dnes představují značnou část jejího majetku.

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Spojené arabské emiráty (SAE) zažily v posledních dnech extrémní srážky, které překonaly roční úhrn srážek během několika dnů. Přestože místní média a někteří odborníci spekulují o možném vlivu očkování mraků, důkazy naznačují, že za tímto neobvyklým jevem stojí spíše klimatické změny a přirozené meteorologické procesy.Co je očkování mraků?
Očkování mraků je technika, která se snaží zvýšit množství srážek z mraků vypuštěním částic, jako je jodid stříbrný, do atmosféry. Tyto částice působí jako jádra pro kondenzaci, což může vést k tvorbě srážek. Tato metoda je ve SAE používána od počátku 21. století, zejména jako reakce na dlouhodobé období sucha.

Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.