Andrej Babiš oznámil rozchod s Monikou: „Naše cesty se rozdělují, láska k dětem zůstává“

Dne 18. dubna 2024 čelil český politický a mediální prostor významné osobní zprávě od jedné z nejvýznamnějších postav české politiky. Andrej Babiš, bývalý premiér České republiky a významná osobnost veřejného života, společně se svou manželkou Monikou Babišovou, oznámili svůj rozvod. Ve společném prohlášení, které zveřejnili na sociálních sítích a které bylo rychle převzato hlavními mediálními domy, pár uvedl, že „naše cesty se rozdělují, ale naše společná láska a závazek vůči našim dětem zůstávají neotřesitelné“.

Agáta Hanychová prozradila další zajímavé detaily o svém majetku. Je z ní opravdu bohatá holka řekl….

Agáta Hanychová, známá česká influencerka, nedávno prozradila zajímavé detaily ohledně svého majetku, které potvrzují, že její finanční situace je více než pohodlná. Tato informace vyplývá z jejího nedávného rozhovoru, kde diskutovala o svém bohatství, které nečekaně nabylo na hodnotě díky uměleckým dílům.Agáta se zúčastnila slavnostního otevření největší galerie pop-artu ve střední Evropě, kterou vlastní Josef Rataj. Během rozhovoru přiznala, že v jejím domově se nachází významná kolekce obrazů od Josefa Rataje. Tyto obrazy, které obdržela od Rataje jako dary během jejich desetiletého přátelství, dnes představují značnou část jejího majetku.

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Spojené arabské emiráty (SAE) zažily v posledních dnech extrémní srážky, které překonaly roční úhrn srážek během několika dnů. Přestože místní média a někteří odborníci spekulují o možném vlivu očkování mraků, důkazy naznačují, že za tímto neobvyklým jevem stojí spíše klimatické změny a přirozené meteorologické procesy.Co je očkování mraků?
Očkování mraků je technika, která se snaží zvýšit množství srážek z mraků vypuštěním částic, jako je jodid stříbrný, do atmosféry. Tyto částice působí jako jádra pro kondenzaci, což může vést k tvorbě srážek. Tato metoda je ve SAE používána od počátku 21. století, zejména jako reakce na dlouhodobé období sucha.

Malý Matyas (2) má závažné genetické onemocnění Rettův syndrom. Necítí bolest, rodiče prosí veřejnost o pomoc

Rettův syndrom je závažné neurologické onemocnění, které zasahuje hlavně dívky. Vzácně se však objevuje i u chlapců, kde jsou příznaky často závažnější. Případ malého Matyase z Brankovic na Vyškovsku je jedním z těchto vzácných případů. Matyas, kterému jsou téměř tři roky, byl diagnostikován s tímto onemocněním, které výrazně komplikuje jeho život i život jeho rodiny.Genetika a projevy Rettova syndromu : Rettův syndrom je způsoben mutací na X chromozomu a obvykle se projevuje postupným zhoršováním motorických funkcí a mentálních schopností.

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

A man stands in an open window. The man wants to jump out of the window. Feet are on the window. Suicide.

Dne 18. dubna 2024 došlo k nešťastné události ve slovenském městě Martin, kde třicetiletá matka dvou malých dětí zemřela po pádu z okna dvanáctého patra. Tento nešťastný incident se odehrál v městské části Ľadoveň krátce před jedenáctou hodinou dopoledne. Podle svědků, kteří hovořili pro web SME.sk, bylo možné pozorovat, jak žena vyskočila z nejvyššího patra budovy přibližně v 10:50. Tato osoba byla později identifikována jako třicetiletá žena, matka dvou dětí.

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

V České republice se v posledních letech prohlubuje majetková nerovnost mezi domácnostmi. Zatímco průměrný majetek českých rodin dosahuje hodnoty 3,8 milionu korun, rozdíly mezi vlastníky a nájemníky jsou markantní.
Majetková Nerovnost
Podle dat Českého statistického úřadu za rok 2022 dosahuje průměrné čisté jmění domácností vlastnících své bydlení 5,17 milionu korun. Na druhé straně, domácnosti žijící v nájmu mají průměrné jmění pouze 665 tisíc korun.

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Dne 18. dubna 2024 došlo k vážné dopravní nehodě na Příbramsku, kde autobus plný dětí havaroval a převrátil se na bok v oblasti Dublovic. Incident, který zasáhl především malé děti z místních mateřských a základních škol, mobilizoval rozsáhlou záchrannou operaci zahrnující hasiče a zdravotnické služby.Autobus, který vezl celkem 38 dětí, se dostal do příkopu a nemohl pokračovat v jízdě kvůli zablokovaným dveřím. Veronika Švorcová Mocová, mluvčí hasičského záchranného sboru, uvedla, že jednotky z Příbrami, Sedlčan a dobrovolní hasiči z Dublovic byly vyslány na místo nehody, aby pomohly uvězněným cestujícím dostat se ven z převráceného vozidla.

Průzkum ukázal, že Češi jsou ze všech zemí unie k Evropskému parlamentu nejkritičtější

Rostoucí zájem Čechů o volby do Evropského parlamentu.Podle nejnovějšího průzkumu Eurobarometru se očekává, že účast v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu v Česku bude vyšší než při hlasování v roce 2019. Zatímco v minulých volbách hlasovalo necelých 29 procent voličů, nyní prognostici odhadují zájem téměř 60 procent voličů, což by byla nejvyšší účast v historii českých voleb do Evropského parlamentu. Průzkum Eurobarometru shromáždil data od více než 26 tisíc voličů z členských států EU.
Tiscali Media, a.s. není provozovatelem webu woman.tiscali.cz a jeho obsah je pouze názorem redakce, se kterým se Tiscali Media, a.s. nemusí ztotožňovat.