Tvarohová bomba BEZ cukru: Úžasně chutný pamlsek za 10 minut, v létě ji dělám skoro každý den !

6477
Sdílejte

Vejce vymíchejte se škrobem a trochou mléka. Když je hmota zcela homogenní, přidejte zbývající množství mléka (celkem 500 g mléka) . Vařte na mírném ohni za stálého míchání. Když se objeví první vařící bubliny, vařte krém po dobu 30-60 sekund, sundejte z plamene.

Nabobtnalou želatinu zahřejte na teplotu asi 60 stupňů , v žádném případě ji nevařte, jinak ztratí své vlastnosti.

Recept pokračuje na další straně

Tvaroh rozmixujte v mixéru, přidejte smetanu a želatinu, míchejte spolu, dokud nebude směs zcela homogenní .

Nalijte do formy, přikryjte fólií a dejte do lednice na 6-8 hodin, dokud úplně neztuhne.

Hotový dezert dozdobte podle svých představ.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články