Tvarohová bomba BEZ cukru: Úžasně chutný pamlsek za 10 minut, v létě ji dělám skoro každý den !

6476
Sdílejte

Škrob – 40 g

Mléko – 500 g (do krému) + 100 g (na želatinu)

Želatina v prášku – 18 až 20 g

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Zalijte želatinu se studeným mlékem a nechte nabobtnat.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články