Tvar nehtů prozrazuje o Vaší osobnosti mnoho informací. Pokud máte jeden z těchto typů, měli byste se mít na pozoru!

3679
Sdílejte

Každý z nás má jiný typ ruce, jiný typ prstů či jiný typ nehtů. Tyto rozdíly vnímají zejména ženy, které mají potíže při manikúře. Například jsou lůžka jejich nehtů příliš široká, nebo příliš krátká. Možná jsou jejich nehty příliš úzké a měkké. Každá máme to „své“, ale věděli jste, že tvar našich nehtů o nás může prozradit opravdu zajímavé věci? Proslulý nigerijský učenec ve svém výzkumu dokonce tvrdí, že z nehtů můžeme získat totožné informace jako z otisku prstu. Najděte i Vy svůj tvar a zjistěte o sobě něco nového.

Dlouhé široké obdélníkové nehty Pokud je toto Váš typ nehtu, jste velmi vyrovnaný, pragmatický a klidný člověk. Dokážete ovládat své emoce a ostatní vědí, že se na vás mohou vždy spolehnout. Držíte své slovo a jste rozený vůdce.

Krátké hranaté nehty Jste velmi vtipný, vynalézavý a chytrý člověk. Také jste velmi temperamentní, ale výbušný, což někdy vede k přehnaným reakcím. Velmi rychle začnete žárlit a jste majetnický.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články