To, jak držíte svůj mobilní telefon, o vás hodně prozradí. Držíte telefon v jedné ruce a..

2110
Sdílejte

Zbožňujete si dělat různé osobnostní testy, díky kterým zjistíte, jaký typ člověka jste? Pokud ano, tak jste na správném místě, protože právě dnes můžete o sobě zjistit mnoho nového a zajímavého. A co je nejlepší, potřebujete k tomu pouze určit to, jak držíte svůj telefon. Existují totiž 4 nejpoužívanější způsoby, jak lidé drží svůj mobilní telefon. Máte ho uchopení v jedné ruce či snad v obou? Používáte při prohlížení a čtení novinek jeden palec nebo ukazováček?

1. Mobilní telefon držíte v jedné ruce, přičemž ho ovládáte pouze za pomoci palce To, že dokážete svůj telefon držet pouze v jedné ruce, prozrazuje hodně o vašem multitaskingu. Dokážete totiž dělat několik věcí najednou a to s klidem a bez stresu. Jste uspořádaná a vyrovnaná žena, a disciplína je pro vás velmi důležitá. Jste velmi ráda, pokud jste středem pozornosti, protože velmi ráda o sobě mluvíte. Na druhé straně je však pro vás velmi těžké poslouchat a vnímat někoho druhého. V lásce jste velmi oddaná a pro milovaného jste schopná udělat cokoli.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články