To, jak držíte svůj mobilní telefon, o vás hodně prozradí. Držíte telefon v jedné ruce a..

2115
Sdílejte

3. Mobilní telefon držíte v obou rukou, přičemž ho ovládáte s pomocí obou palců Tento typ žen je podle studií velmi zranitelný a citlivý. Častokrát totiž zažívají strach a bojují s úzkostí, protože ve všem chtějí být perfektní. Častokrát si nevěříte a podceňujete se, ačkoli na to nemáte důvod, protože ostatní lidé jsou vašimi úspěchy a výsledky překvapení. Neměli byste být však na sebe až tak tvrdé a měli byste více začít pracovat na vašem sebevědomí. S vaší horlivostí a zápalem pro věc můžete dokázat velmi mnoho, proto se nenechte zničit nejistotou. K životu potřebujete chápavého partnera, který vás bude podporovat. Pokud takového najdete, budete ho milovat celým srdcem, protože při něm budete zažívat pocit jistoty.

4. Mobilní telefon držíte v jedné ruce, přičemž ho ovládáte pouze za pomoci ukazováčku Pokud patříte do této skupiny žen, tak jste velmi obětavou osobou a pro dobro druhých byste udělali cokoli. Vaše láska pro blízké je obdivuhodná a v dnešní době opravdu vzácná, protože za svou dobrotu nečekáte odměnu. Upřednostňujete ticho a zábavu v kruhu rodiny a přátel namísto toho, abyste byli středem pozornosti v davech. Jste vyrovnaná žena, a tak hádky, slzy či různé dramatu nejsou vašimi zvyklostmi, a tak jsou vztahy s vámi přímo ideální. Víte upřímně milovat i odpouštět, a tak žít s vámi je velkou výhrou.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články