Stačí půl hodina a máte vynikající Pastýřský koláč podle vesnického receptu mého dědečka: Lahůdka, která chutná a dokonale zasytí

3794
Sdílejte

Pokud doma pravidelně vaříte, jistě sami dobře víte, jak je náročné neustále vymýšlet nové recepty. A tak vám tento pastýřský koláč přijde vhod. Nabídka je sice široká a na internetu najdete spoustu zajímavých nápadů, ale problém je jasný – vy potřebujete především recept, který je rychlý, snadný, z běžných ingrediencí a za rozumné peníze.

A pak už těch vhodných receptů tolik nezůstane. Dnes vám ale popíšeme jeden, který rozhodně stojí za vyzkoušení. Je jím pastýřský koláč, tradiční jídlo, které jedli už naši předci. A dobře věděli proč – připravuje se jen z několika základních surovin, za chvíli je hotové a nasytíte tak celou rodinu.

Oběd pro celou rodinu
Připravte si tyto ingredience:

900 g libového mletého hovězího masa
1 cibule
3 brambory
2 mrkve
1 lžíce tymiánu
Sůl, pepř, olej
1 plechovka rajčat
2 lžíce másla
1/2 hrnku mléka
100 g strouhaného sýra

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články