Rychlé a křehoučké polštářky z listového těsta: Měli takový obrovský úspěch, že klasické větrníky už nedělám !

78989
Sdílejte

2. Potřeme mlékem a dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů na 15-20 minut.

3. Pudink bez vaření si vyšleháme ve studeném mléce. Vyšleháme si i smetanu a obě hmoty spojíme. Pudink můžete udělat i klasický vařený, nechat vychladnout a následně vmícháte do šlehačky.

4. Upečené těsto rozřízneme uprostřed. Na jednu polovinu naneseme krém pomocí cukrářského sáčku, položíme vrchní část těsta a máme hotovo.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články