Proč téměř všechny maminky nosí své děti na rukou na levé straně? Příčina tohoto mateřského instinktu je opravdu zarážející!

2358
Sdílejte

Mateřský instinkt je opravdu silná a krásná věc. Tento pud není jen výsadou lidí, ale dokonce i zvířat, a tak se řadí k těm nejstarším a jakkoliv to zní, ale i nejprimitivnějším pudem ze všech. Na tom však není nic špatného. Právě naopak. Význam některých jevů spojených s pudy však neznáme. Mezi jeden z nich patří například nošení dítěte na rukou na levé straně. Věděli jste, proč to většina maminek dělá?

Některé věci jsou absolutně instinktivně a reálně si je vůbec neuvědomujeme. Mezi tyto instinktivní pohyby patří i nošení dítěte na rukou na levé straně. Neznamená to, že matky své děti nosí výlučně jen na této straně, ale až 80% všech žen podvědomě své dítě nosí na levém boku.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články