Pokud si nevíte najít partnera/ku, může být problém v tom jaké jste znamení. Podívejte se, které znamení se k sobě nejvíce hodí..

2581
Sdílejte

rak – býk / panna: Pro raka znamená láska všechno, celý život. Získat si jejich důvěru ale není snadné. Dlouhodobě vydrží jen s někým, kdo umí naslouchat, mluvit a má chuť na sobě pracovat.

lev – blíženec / váhy: Lev je velkorysý, romantický a extravagantní. Miluje komplimenty a pozornost. Vztah s lvem dokáže uspokojit jen ty, kteří rádi jednají sami za sebe a příliš se nefixují na partnera.

panna – rak / štír: Panny na první pohled vypadají emočně chladně, ale opak je pravdou. Ve skutečnosti všechno prožívají velmi intenzivní. Nemají rádi hádky a milují teplo domova. Mít za partnera pannu znamená získat spolehlivost a lásku, a to i v situacích, kdy člověk udělá chybu.

váhy – lev / střelec: Váhy hledají silného partnera, protože mají vysoké očekávání. Když se pro něco rozhodnou, tak je nikdo nedokáže zastavit. Váhy očekávají od partnera práci na sobě, ale i na jejich vztahu.

štír – panna / kozoroh: Štír je smyslné, vášnivé a vtipné znamení. Nejdůležitější ve vztahu s ním je přijmout všechno tak, jak to je. Nezapomeňte, že jsou to velmi emocionální zranitelné osoby a potřebují jemné zacházení.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články