Nejlepší recept na kyselé okurky: Přirozená chuť BEZ KONZERVANTŮ a vydrží vám celou zimu !

1133
Sdílejte

Příprava okurek

Ve velké nádobě promíchejte vodu, ocet, cukr a sůl. Vše nechte vařit několik minut a pak nechte vychladnout. Nyní napěchujeme umyté okurky do sterilizovaných sklenic, zalijte nálevem až povrch a zavřete sklenice víčkem.

Sklenice napěchujeme do většího hrnce a zalijte vodou asi do poloviny. Když voda začne vřít, přikryjte hrnec pokličkou a vařte dalších 15 minut. Vyberte sklenice, zabalte je do deky a nechte do druhého dne pomalu chladnout. Uložte na tmavé a chladné místo. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články