Malý kluk zavolal na tísňovou linku s tím, že hledá svojí maminku, která zemřela! To co následně udělal policista, vás rozpláče !

2210
Sdílejte

Říká si, že proč by maminka odcházela od něho bez něho. A tak se rozhodl, že zvolá na tísňovou linku, kde nahlásil, že mu zmizela maminka. Policajt, který s tímto chlapcem mluvil si myslel, že jde o nějaký klukovský žert, ale následně pochopil, že mu jeho maminka zemřela, ale on to nedokáže pochopit, a tak se rozhodl udělat něco nečekaného a velmi hezkého. Chlapci navrhl to, aby každý den napsal krátký vzkaz, uvázal ho k červenému balónku a poslal mamince do nebe.

A tak každý den posílá mamince vzkazy, ale zatím na ně nedostal odpověď, a tak se rozhodl opět zavolat na tísňovou linku, kde mu policista řekl, že v tom musí pokračovat, a odpovědi se určitě dočká. A Odpověď skutečně dorazila, a neuvěříte jakým způsobem. A pokud chcete vědět více, tak pokračujte na další stranu, kde se dozvíte jakým způsobem dostal tento chlapec odpověď.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články