Která postavička na obrázku je nejhloupější? Tato volba o vás něco napoví.

13030
Sdílejte

Která postavička na obrázku je nejhloupější? Tato volba o vás něco napoví. Pečlivě si prohlédněte tento obrázek. Vidíme čtyři muže, sedících na větvích stromu. První nehybné sedí a nic nedělá, jen čeká. Další tři řežou větve. Ještě jednou se podívejte na obrázek a rozhodněte se, který z nich je právě ten nejhloupější? Toto rozhodnutí je spojeno s vaší osobností a povahou.

Vybrali jste si postavičku s číslem jedna? Tento obrázek vypovídá o tom, že se spokojíte s málem, nejste průbojný ale naopak velmi rychle a snadno se vzdáváte. Myslíte si, že z dané situace už není úniku a proto se nesnažíte jednat. Vše přijímáte tak, jak to je a říkáte, že je to osud, bez ohledu na to, čí je špatný nebo dobrý. Nejste hádavý typ, máte rádi svůj klid, ticho. Intriky, hádky jsou vám nepříjemné a vyvolávají smutek. Jste typ tolerantního člověka. Vaše silné stránky jsou přívětivost, přímočarost.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články