Krátký psychologický test, který Vám vypoví více o vaší povaze. Záleží jen na tom, která ruka na obrázku podle vás patří ženě!

6169
Sdílejte

Ruka B – Jste taktní a rozumný člověk, máte velkou dávku empatie a v druhých lidech vzbuzuje velkou důvěru. Máte mnoho přátel, ale otázka je, zda jsou to jen přátelé na slunce, nebe i do deště?  Vaše přátelský a laskavá povaha lidí PŘÍMO přitahuje, ale nezapomínejte, že je mnoho takových, které Vás jen vysaje a odejdou.

Ruka C – Nic se nedá dělat, jste tak trochu sobec. Nechybí Vám ani sebevědomí a rádi si stanovujete vysoké cíle. Neradi naopak děláte kompromisy a vůči lidem nejste velmi vstřícní. Věříte, že Vaše ambice Vás dovedou do úspěšného konce. Nelze Vám upřít žádnou ze schopností, ale možná by bylo dobré zamyslet se, jestli to všechno stojí za to. Jednou se totiž můžete probudit s tím, že nikdo kolem Vás nebude a sami si už bohužel pomoci nedokážete.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články