Jak žije dcera jednoho z nejbohatších mužů na planetě? Její výchova vás zaručeně překvapí!

4273
Sdílejte

Kdo z nás by neznal legendárního Billa Gatese, zakladatele společnosti Microsoft Corporation. Je o něm všeobecně známo, že je skutečně bohatým člověkem, který si může dopřát cokoli. V roce 1987 se seznámil s Melindou, kterou si i později vzal. Tato zpočátku nenápadná žena byla zaměstnankyní jeho společnosti už od samého jejího počátku.

Mladí snoubenci se vzali v roce 1994 a o dva roky na to, přišla na svět malá Jennifer, ze které je již dnes dospělá žena. To, co Bill během své dlouholeté praxe pochopil je, že technologie dokáže výrazně škodit zdraví. Proto své dceři odmala vštěpoval lásku k přírodě, lidem a zvířatům. Svůj první mobil dostala mladá slečna až ve čtrnáctém roce života. Možná to některé z vás překvapí, ale mladá žena má celkem běžné zájmy. Jediné, v čem má od jiných teenagerů výhodu je, že si tyto zájmy díky finančním prostředkům dokáže lépe rozvíjet.

Kam dál?

Sázka na šéfa Primě nevyšla : Pohlreichovo grilování se ukázalo jako propadák!

Agáta Hanychová přiznala, že myslí i na svoji smrt a prozradila, že si nechala sepsat poslední závěť : Dům a peníze chce odkázat…

Eva Pavlová truchlí nad ztrátou své milované kočky Micky

Herec Jan Potměšil v rozhovoru přiznal, že ho zradilo srdce a bojoval o život. Bylo to vážné dodal

Představení Ivy Janžurové bylo přerušeno kvůli zdravotní indispozici. Na místo byla přivolána záchranná služba a….

Další články